Rychlá grilovaná večeře nebo svačinka? Vyzkoušejte hermelín s brusinkami!
27. červenec 2016 Eva Recepty 4280 zobrazení 202 slovTento recept není snad ani úplně receptem jako spíš připomenutím této skvělé letní pochoutky. Grilovat se dá samozřejmě i jiný výraznější sýr. Někdy griluji nivu, čedar nebo třeba olomoucké syrečky.
Grilovat ho můžeme na venkovním grilu, ale klidně i v alobalu v troubě.
Ingredience:
- 1 hermelín
- olej
- koření
- nakládané brusinky
- chléb
Hermelín pokapeme olejem, posypeme oblíbeným kořením (já zvolila chilli a sladkou papriku) a zabalíme do alobalu. Po obou stranách opékáme asi deset minut, dokud není měkký.
Máte rádi grilování? Vyzkoušejte 5 dipů a omáček a také domácí hambuger s bazalkovým pestem!
Líbil se Vám recept?
Potěší nás, pokud jej podpoříte sdílením na Facebooku. Nebo ho někomu pošlete e-mailem. Nebo o něm prostě jen někomu řeknete.
I když to bude jen jednomu známému, budeme rádi :) Děkujeme :)
Autor: Eva
Vaření mě baví. Nebaví mě ale složité sáhodlouhé recepty, u kterých strávíte v kuchyni hodiny. Upřednostňuji jednodušší a zdravější jídla, při jejichž přípravě často nepotřebujete ani přesnou váhu a nedá se toho tedy moc zkazit. Nemusím příliš maso, takže recepty budou často vegetariánské. Snad Vám bude chutnat a inspirujete se
Hodnocení
Hodnocení: 4 hvězdiček / Hodnoceno: 4x