Rychlá grilovaná večeře nebo svačinka? Vyzkoušejte hermelín s brusinkami!

Grilovaný hermelín, Zdroj:Archiv autoraGrilovaný hermelín, Zdroj:Archiv autora
27. červenec 2016  Eva   Recepty  1315 zobrazení  202 slov

Tento recept není snad ani úplně receptem jako spíš připomenutím této skvělé letní pochoutky. Grilovat se dá samozřejmě i jiný výraznější sýr. Někdy griluji nivu, čedar nebo třeba olomoucké syrečky.

Grilovat ho můžeme na venkovním grilu, ale klidně i v alobalu v troubě.

Reklama


Ingredience:

  • 1 hermelín
  • olej
  • koření
  • nakládané brusinky
  • chléb

Hermelín pokapeme olejem, posypeme oblíbeným kořením (já zvolila chilli a sladkou papriku) a zabalíme do alobalu. Po obou stranách opékáme asi deset minut, dokud není měkký.

Máte rádi grilování? Vyzkoušejte 5 dipů a omáček a také domácí hambuger s bazalkovým pestem!

Líbil se Vám recept?

Potěší nás, pokud jej podpoříte sdílením na Facebooku. Nebo ho někomu pošlete e-mailem. Nebo o něm prostě jen někomu řeknete.

I když to bude jen jednomu známému, budeme rádi :) Děkujeme :)


Reklama

Autor: Eva

Vaření mě baví. Nebaví mě ale složité sáhodlouhé recepty, u kterých strávíte v kuchyni hodiny. Upřednostňuji jednodušší a zdravější jídla, při jejichž přípravě často nepotřebujete ani přesnou váhu a nedá se toho tedy moc zkazit. Nemusím příliš maso, takže recepty budou často vegetariánské. Snad Vám bude chutnat a inspirujete se



Hodnocení

Hodnocení: 5 hvězdiček / Hodnoceno: 3x


Komentáře